Mc-garage

Vi hyr ut garageplatser för mc, scooter och moped i Stockholms innerstad. Vi finns i Vasastan, samt  på Kungsholmen och Södermalm.

Tre kategorier garageplatser finns att hyra:

    • Hobbyplats/mekplats (Åretruntplats 24/7)
    • Säsongsplats (Sommarplats April-okt/ Vinterplats Nov-mars)
    • Parkeringsplats(Åretruntplats 24/7)

Du hittar våra vakanta mc-platser på www.mcplats.se

För priser se rubriken/fliken ” Våra tjänster”

Nära Tunnelbana:
Alla garage ligger nära allmänna kommunikationsmedel. Du har egen nyckel och fri tillgång till garagen 24 h per dygn. Garagen utmärks av hög säkerhet med flera portar med passersystem, rondering av väktare etc. Våra parkeringsplatser har även låsögla i golv/vägg. Du har tillgång till toalett och tvättplats.

Läs om de olika kategorierna här nedan(scrolla ned)

Hobbygarage: 

Du som har din motorcykel som hobby och vill meka och underhålla den. 

Detta är garageplatser för dig som vill kunna underhålla, bygga och förvara ditt fordon under både vinter-och sommarsäsong. Här delar du ett större garage med likasinnade (Garagemedlemmar).

Gör-det-själv plats

Var och en har sin plats. Varje plats har hylla, låsbart skåp och eluttag. Här kan du förvara dina personliga verktyg och kläder. I lokalen finns även en gemensam verkstad med mc-lyftar etc men även tvättmöjligheter (Spolplats) fikahörna och wc.

Säsongsplats med eller utan vinterplats: 

Säsongsplats Fridhemsplan

Du som behöver en trygg och säker garageplats för din mc och dina mc-kläder under körsäsongen (april-oktober) kan hyra någon av våra  sk. Säsongsplatser.

Säsongsplatserna är enklare utrustade än vad Hobbyplatserna är. Du delar ett garage med flera andra (vanligen 4-10 personer) men alla har en definierad fysisk plats. Du har, utöver en plats för din mc, även förvaringshyllor för dina Mc-kläder och andra tillbehör( se exempelbild här bredvid). Garagen med Säsongsplatserna fylls, efter den 1 november, med vinterförvaringar och stängs sedan fram till 1 april. Du kan välja att hyra en ”Säsongsplats i kombination med vinterplats” och kan då ha både din mc och alla dina tillbehör kvar på din plats även under vintern men du kommer inte åt dessa innan den 1 april.

Parkeringsplats i varmgarage med låsögla:

Parkeringsplats

Du som behöver ett säker parkering för ditt fordon under både sommar och vinter kan hyra en av våra parkeringsplatser i något av våra varmgarage.  De flesta garaget har passersystem med personliga passertaggar och du kan även låsa fast det i de låsöglor som finns för varje plats.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande