Vi hyr ut garageplatser för mc, scooter och moped i Stockholms innerstad.

Tre kategorier garageplatser finns att hyra:

    • Hobbyplats (Åretruntplats 24/7)
    • Säsongsplats (April-okt 24/7. Nov-mars 24/7)
    • Parkeringsplats(Åretruntplats 24/7)

För priser se rubriken/fliken ” Våra tjänster”

Nära Tunnelbana:
Alla garage ligger nära allmänna kommunikationsmedel. Du har egen nyckel och fri tillgång till garagen 24 h per dygn. Garagen utmärks av hög säkerhet med flera portar med passersystem, rondering av väktare etc. Våra parkeringsplatser har även låsögla i golv/vägg. Du har tillgång till toalett och tvättplats.

Läs om de olika kategorierna här nedan(scrolla ned)

Hobbygarage: 

GDS plats Sthlm

Du som har din motorcykel som hobby och vill meka och underhålla den. 

Detta är garageplatser för dig som vill kunna underhålla, bygga och förvara ditt fordon under både vinter-och sommarsäsong. Här delar du ett större garage med likasinnade (Garagemedlemmar).

Gör-det-själv plats

Var och en har sin plats. Varje plats har hylla, låsbart skåp och eluttag. Här kan du förvara dina personliga verktyg och kläder. I lokalen finns även en gemensam verkstad med mc-lyftar etc men även tvättmöjligheter (Spolplats) fikahörna och wc.

Säsongsplats med eller utan vinterplats: 

Säsongsplats Fridhemsplan

Du som behöver en trygg och säker garageplats för din mc och dina mc-kläder under körsäsongen (april-oktober) kan hyra någon av våra  sk. Säsongsplatser.

Säsongsplatserna är enklare utrustade än vad Hobbyplatserna är. Du delar ett garage med flera andra (vanligen 4-10 personer) men alla har en definierad fysisk plats. Du har, utöver en plats för din mc, även förvaringshyllor för dina Mc-kläder och andra tillbehör( se exempelbild här bredvid). Garagen med Säsongsplatserna fylls, efter den 1 november, med vinterförvaringar och stängs sedan fram till 1 april. Du kan välja att hyra en ”Säsongsplats i kombination med vinterplats” och kan då ha både din mc och alla dina tillbehör kvar på din plats även under vintern men du kommer inte åt dessa innan den 1 april.

Parkeringsplats i varmgarage med låsögla:

Parkeringsplats

Du som behöver ett säker parkering för ditt fordon under både sommar och vinter kan hyra en av våra parkeringsplatser i något av våra varmgarage.  De flesta garaget har passersystem med personliga passertaggar och du kan även låsa fast det i de låsöglor som finns för varje plats.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande